Hírek - Dankó Béla

Újévi köszöntő

Újévi köszöntő
A ballagó idő, mely mindannyiunk legkitartóbb kísérője születésünk pillanatától kezdve, a leggyakrabban észrevétlenül járja velünk életünk zegzugos ösvényeit. 
Azonban ha időnként megállunk, körülnézve minden róla mesél, minden vele együtt változik. A hétköznapok rohanásában- valljuk be, vajmi kevés lehetőségünk van így meg- megállni. Ám a naptár lapjai elfogynak egyszer és ha másért nem is, azért muszáj megtorpannunk, hogy újat tegyünk a helyébe. Nézegetjük, lapozgatjuk a régit, elidőzünk egy-egy ismerős oldalon, hogy végül engedelmeskedve az örök törvénynek, kézbe vegyük az újat is és jókedvvel pörgessük meg ujjaink közt a tiszta, hófehér lapokat.

A fokozatosan mögöttünk maradó óesztendőt számos változás és siker teszi emlékezetessé, mint ahogy hiszem, hogy mindannyiunk életében is nyomot, remélhetően eredményeket hagyott 2017.

Kívánom, hogy minél több otthonban érezzenek most így. A reánk következő időszakban pedig törekedjünk arra, hogy mindazokkal együtt indulhassunk el a küszöbön álló újesztendő, a tiszta, még üres lapok felé, akik számunkra a legfontosabbak, s velük lépjük át majd a szilveszteréj fergetegében is az újesztendő küszöbét.

Egyéni és közös terveink, álmaink immár visszavonhatatlanul a jövő, 2018 felé hívnak bennünket. Induljunk hát el bátran, bizakodva mind saját, mind közösségeink és hazánk, Magyarország boldogulásában is!

Ehhez kívánok sikerekben gazdag, boldog újévet mindannyiuknak!

Dankó Béla
országgyűlési képviselő