Hírek - Dankó Béla

Lezárult egy belvízrendezési beruházás Gyomaendrődön

Lezárult egy belvízrendezési  beruházás Gyomaendrődön
Gyomaendrőd Város Önkormányzata sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében egy belvízrendezési beruházás támogatására, így a település több mint 263 millió Ft-ból valósíthatta meg a fejlesztést.
Toldi Balázs, Gyomaendrőd polgármestere köszöntőjében elmondta, hogy ez a beruházás az utóbbi évek egyik legnagyobb beruházása volt a településnek. A város életében ez egy nagyon fontos lépés, hiszen a belvíz mindig problémát jelent mind Gyomaendrődön, mind az Alföldön, ezért is volt nélkülözhetetlen a projekt megvalósítása.

Lezárult egy belvízrendezési  beruházás Gyomaendrődön
Dankó Béla, országgyűlési képviselő először is gratulációját fejezte ki az önkormányzatnak egy ismételten sikeres pályázat kivitelezésének a bölcs döntéséhez, amelynek eredményeképpen egy olyan beruházás valósulhatott meg a településen, amely a helyieknek jobb életminőséget biztosít azáltal, hogy megvédi otthonaikat és környezetüket a belvíztől. Hangsúlyozta beszédében, hogy a belvizes időszak tapasztalataiból tanulva tudjuk azt, hogy nem szabad olyankor sem elhanyagolnunk a belvízhálózattal kapcsolatos munkákat, fejlesztéseket, karbantartásokat, amikor éppen nem belvizes időszakot élünk, mert időszakonként vissza fog köszönni. Képviselő Úr kitért arra is, hogy Gyomaendrőd sikeresen pályázott az uniós pályázatokon, hiszen összesen eddig 8,6 milliárd Ft támogatást nyertek a helyi szervezetek, vállalkozások ebben az uniós ciklusban.