Hírek - Dankó Béla

Dankó Béla büszke az utánpótlás válogatottak eredményeire

Dankó Béla büszke az utánpótlás válogatottak eredményeire
Dankó Béla, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja, Békés megyei elnök büszke az utánpótlás válogatottak eredményeire.
U20 válogatott

A Regionális Bajnokság negyedik mérkőzésén az U20-as válogatott a szerbek ellen lépett pályára, de sajnos a tavalyi Kecskeméten lejátszott 3-1-es haza győzelemmel záruló mérkőzést nem tudta megismételni a csapat.


Szerbia-Magyarország
2-1

U19 válogatott

Az Európa-bajnoki elit körre készülő U19-es válogatott a Római utánpótlás nemzetközi tornán szerepelt.


Románia-Magyarország
0-0

Magyarország-Görög tartományi válogatott
5-0

Magyarország-Olasz ligaválogatott
3-2

Magyarország-Szlovénia
2-0U18 válogatott

A januárban kinevezett Mészöly Géza irányításával az első mérkőzését játszotta az őszi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő U18-as válogatottunk Macedónia korosztályos válogatottjával.


Macedónia-Magyarország
1-2

Macedónia-Magyarország
0-0


MLSZU17 válogatott

Az utánpótlás válogatott a szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőben hibátlan teljesítménnyel jutott tovább az elit körbe. Miután az MLSZ rendezési jogot nyert az elit körre is, a mieink ismét hazai pályán szerepelnek, s amennyiben újra a csoport élén végeznek, kijutnak a nyolc csapatos szlovéniai Európa-bajnokságra.


Magyarország - Belgium
2-2

Magyarország - Wales
5-1

Női U19 válogatott

A március elején megtartott két kiválasztó edzőtábor után kialakított korosztályos csapat 20-án lejátszotta első nemzetközi mérkőzését. A korosztályos válogatott a szlovéniai Beltinciben lépett pályára a házigazdák ellen.


Szlovénia - Magyarország
5-1

Magyarország - Szlovénia
1 -2Női U17 válogatott

Női U17-es válogatottunk nehéz feladat előtt áll, október elején Litvániában Európa-bajnoki selejtezőn vesz részt, amelyen a házigazdák mellett a komoly játékerőt képviselő franciák és a bosnyákok lesznek a mieink ellenfelei. A korosztályos válogatott kialakítása a 12-1 telki kiválasztóval kezdődött meg.

A válogatott április 5-8. között egy hazai rendezésű felkészülési tornán lép először pályára, amelyen a szlovák és az azeri együttes is részt vesz.Forrás: MLSZ