Hírek - Dankó Béla

A Békés megyei labdarúgás példaképeit díjazták

A Békés megyei labdarúgás példaképeit díjazták

A Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatósága első ízben rendezte meg Díjátadó Gáláját.
A rendezvény célja, hogy évente egyszer díjazzák azokat, akik Békés megye amatőr labdarúgásáért sokat tesznek, akár labdarúgóként, akár edzőként, akár sportvezetőként, akár játékvezetőként.

 Dankó Béla köszöntő Mészöly Kálmánt a Békés megyei rendezvényen.

Dankó Béla köszönti Mészöly Kálmánt a Békés megyei rendezvényen


Sok olyan szereplője van labdarúgásunknak, akik saját anyagi lehetőségeikkel, társadalmi munkájukkal nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy településük csapata minél eredményesebben működhessen, de szerepvállalásukon múlhat akár az egyesület fennmaradása is, így elismerésben részesítették a támogatókat is.

Dankó Béla,

Dankó Béla, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja köszöntötte a megjelenteket


A rendezvényen a vendégeket Sztpisják Zsolt, az MLSZ Békés megyei igazgatója, Dankó Béla, az MLSZ elnökségi tagja, a Békés megyei igazgatóság társadalmi elnöke, valamint Mészöly Kálmán, hatvanegyszeres válogatott és edző köszöntötte.

Dankó Béla, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja átadja az Év Labdarúgó Települése díjat Szebellédi Zoltánnak, Újkígyós polgármesterének.

Dankó Béla, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja átadja az Év Labdarúgó Települése díjat Szebellédi Zoltánnak, Újkígyós polgármesterének


Dankó Béla elmondta, hogy az MLSZ új elnöksége számos programmal, mint a TAO-program, Bozsik-program, valamint pályaépítéssel kívánja fejleszteni a labdarúgást. Céljuk emelett, hogy még több igazolt játékos legyen az országban. Mindezek mellett azonban- mint mondta- példaképekre van szükség, akik itt vannak köztünk.