Hírek - Dankó Béla

Köszönet mindenkinek, akik kitöltötték a Nemzeti Konzultációs ívet

Köszönet mindenkinek, akik kitöltötték a Nemzeti Konzultációs ívet
A Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció minden idők legsikeresebb konzultációja.
A részvétel minden eddigi rekordot megdöntött, több mint 2,3 millióan töltötték ki a konzultációs ívet. – tájékoztatott Dankó Béla országgyűlési képviselő.

Szeretnék külön köszönetet mondani minden Békés megyei lakosnak, a térségben élőknek, mindenkinek, aki részt vett a konzultációban és elmondta véleményét a Soros-tervről. A kérdőívek feldolgozása még most is tart, de a részleges eredmények alapján már látszik, hogy a magyarok elsöprő többsége nemet mond a Soros-tervre. A magyarok egyértelművé tették, hogy nem akarják, hogy Soros és Brüsszel Magyarországból bevándorló országot csináljanak, nem akarják, hogy Brüsszel a fejünk fölött döntsön arról, hogy nekünk kikkel kell együtt élnünk. A magyar emberek ilyen széles támogatása minden másnál nagyobb erőt és felhatalmazást ad a kormánynak az előttünk álló brüsszeli csatákhoz. A magyar kormány és a Fidesz-KDNP minden fórumon és minden szinten a magyar emberek akaratát fogja képviselni.

Az igazi harc csak most kezdődik. Brüsszelben ugyanis már gőzerővel zajlik a Soros-terv végrehajtása. Az Európai Parlament és az Európai Bizottság is a kötelező felső korlát nélküli betelepítési kvótát erőlteti és az EU-ba lépő migránsok automatikus betelepítését, a felgyorsított családegyesítést, a betelepítést elutasító országok megbüntetését, és a Soros-szervezetek menekültügyi eljárásokba történő bevonását.

Ez ellen határozottan fel kell lépni. A Fidesz-KDNP-re továbbra is számíthatnak a helyiek, abban, hogy megvédjük az országot és a települést.