Hírek - Dankó Béla

Hoppál Péter látogatott Békésre

Hoppál Péter látogatott Békésre

A FIDESZ-KDNP kampánygyűlést tartott Békésen, melyen Dankó Béla országgyűlési képviselő vendége Hoppál Péter, a FIDESZ országos szóvivője volt.

Hoppál Péter

 

Hoppál Péter, a FIDESZ országos szóvivője látogatott Békésre

 

 


Dankó Béla országgyűlési képviselő  elmondta, hogy történelmi győzelmen van túl a FIDESZ, hiszen a FIDESZ-KDNP másodjára kapott kétharmados felhatalmazást. a kormányalakításra. Ez részben annak is köszönhető, hangsúlyt váltottunk az Európai Unióval szemben. A magyar parlament olyan döntéseket hozott, mely a magyar emberek érdekeit képviselik, ezeket a jövőben is meg kell védenünk.- fejtette ki a képviselő.


Dankó Béla országgyűlési képviselő

 

Dankó Béla országgyűlési képviselő is részt vett  gyűlésenHoppál Péter is hangsúlyozta, hogy milyen fontos döntés előtt áll az ország. A szóvivő elmondta, hogy a FIDESZ az elmúlt 4 évben sokat változtatott Magyarország érdekképviseletén. A korábbi években az MSZP részéről csak a mindenben egyetértő magatartást láttak Brüsszelben. De Magyarország végre megmutatta, hogy ki tud állni magáért és polgáraiért. Amit az elkövetkezendőkben kérünk, csak az, hogy adják meg a tiszteletet a magyaroknak és döntéseinek. Tehát a május 25-i választás tétje az, hogy olyan képviselők jussanak be az Európai Parlamentbe, aki valóban a magyarok érdekeit képviselik.- hangsúlyozta a szóvivő.


Kondoros Önkormányzata/MCOnet


Fotó: gapixfoto@gmail.com