Hírek - Dankó Béla

Fontos a Nemzeti Konzultációs ív kitöltése

Fontos a Nemzeti Konzultációs ív kitöltése
A Nemzeti Konzultáció témakörét érintő Lakossági Fórumot tartottak Gyomaendrődön. Dankó Béla országgyűlési képviselő meghívására dr. Bakondi György, a Miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója érkezett a településre.
Dankó Béla országgyűlési képviselő bevezetőjében elmondta, hogy Soros György tervében migránsokkal oldaná meg a demográfiai és munkaerőhiány problémáit, ezzel szemben a Kormány a családok támogatásával.

Dr. Bakondi György véleménye szerint ha azt olvassuk, hogy „Védjük meg Magyarországot!”, akkor társadalmi, politikai és belbiztonsági értelemben is fontos kérdések fogalmazódnak meg.


 dr. Bakondi György, a Miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója
dr. Bakondi György, a Miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója tartott előadást a lakossági fórumon
 
A migráns kérdés komoly biztonsági kihívást jelent, hiszen 2015-ben - amióta Magyarország és egész Európa a migránsok nyomása alatt áll - 400 ezer volt az illegális bevándorlók száma. 106 országból érkeztek, melyből az látszik, hogy nem mindenki politikai menekült, hogy mindez inkább szervezett, finanszírozott és szakértelmet mutató folyamat következménye. Magyarország Kormánya számos intézkedést tett ez ügyben. Megerősítették a jogi határzárat, kerítések épültek, s a kötelező betelepítési kvótát sem fogadják el. Ennek köszönhetően 2016-ban már csak 26 ezer volt az illegális bevándorlók száma, melyből látszik, hogy sikeres a munka, mely Magyarország védelmében folyik, s ezután sem engednek semmilyen jogi nyomásnak sem.

Soros György terveiről beszélt dr. Bakondi György, melynek része, hogy évente 1 millió illegális bevándorlót telepítenének Európába Afrikából és a Közel-Keletről. 9 millió forint állami segélyt kellene adnunk minden bevándorlónak, mely összeget megszorításokból, hitelekből kellene finanszírozni. E mellett a kerítést le kellene bontani, a nyugat-európában összegyűlt bevándorlókat kötelezően el kellene osztani.

Lakossági fórum a Nemzeti Konzultáció témakörében
Soros György terveiről beszélt dr. Bakondi György
 
Soros tervét számos brüsszeli vezető is támogatja, de mellettük a hazai ellenzék is az ő pártján áll, s ha ők kerülnének hatalomra mindezt megvalósítanák, még ha ezzel Magyarország kultúrája és népessége is visszafordíthatatlanul megváltozna.

„Fontos, hogy mikor a politika döntési helyzetbe kerül, ki kell kérni az emberek véleményét. S ha a többség azt mondja, hogy jó az út amin haladunk, akkor komoly támogatás birtokában állhatunk bele a vitákba.” – mondta dr. Bakondi György.

Az előadás végén arra kért mindenkit, hogy minél többen töltsék ki a Nemzeti Konzultációs ívet, hiszen ki kell állnunk nemzeti függetlenségünk mellett.